1. Kuinka kauan voit syödä Food for life -ohjelmien mukaisesti?
Ohjelmien käyttöaika ei ole rajoitettu, koska ravitsemusohjelmamme eivät ole erityisiä tai terapeuttisia dieettejä. Jopa kun saavutat halutut tulokset painonpudotuksessa, voit rohkeasti jatkaa syömistä ohjelmiemme mukaan - tämä auttaa sinua ylläpitämään tarvittavaa fyysistä kuntoa ja takaa, että menetetty paino ei palaa.
2. Pitäisikö minun neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin aloitan ruokailua Food for life ohjelmien mukaan?
Food for life -ohjelma ei ole dieetti, vaan se on normaalin terveellisen ruokavalion ohjelma, joten se on täysin turvallinen. Kuitenkin, jos sinulla on vakava krooninen sairaus tai epäilyksiä terveydestäsi, voit ottaa yhteyttä lääkäriin.
3. Voinko sulkea pois tiettyjä tuotteita paketista, jos minä olen niille allerginen?
Kyllä, tietenkin. Meidän vakiomenua voidaan muuttaa, jos asiakkaalla on allergia. Kaikista vaatimuksista sovitaan paketin ostamisvaiheessa ennen ensimmäistä toimitusta.
4. Tykkään ravitsemusohjelmistanne, mutta minulle on helpompaa syödä aamiaista ja illallista kotona, voinko odottaa tulosta toimistopakettianne käyttäen?
Kyllä, ehdottomasti. Jos pystyt laskemaan aamiaisiasi ja illallisiasi Food for life -ravitsemusohjelmien rakentamisen periaatteiden mukaisesti, eli huomioon ottaen kulutettujen kalorien määrän ja niiden tasaisen jakautumisen päivän aikana, tulos on sama kuin tulos jonka saavuttaisit käyttämällä täyspäiväpaketteja.
5. Auttaako Food for life -ravitsemusohjelma laihtumaan?
Kyllä, tietenkin. Yksi Food for life:n tärkeimmistä tavoitteista on tarjota tasapainoista ruokavaliota, joka edistää tehokasta ja terveellistä laihtumista.
6. Miten nopeasti voin laihtua käyttämällä ravitsemusohjelmaanne?
Tähän kysymykseen on mahdotonta vastata yksiselitteisesti, koska jokaisella ihmisellä kaikki on yksilöllistä. Voimme kuitenkin taata, että Food for life-ravitsemusohjelmaa noudattamalla painosi laskee edes jos liikut erittäin kohtuullisesti. Jos alat liikkua lisää esimerkiksi käymällä säännöllisesti kuntosalilla, voimme puhua mahdollisuudesta laihtua jopa 10 kg kuukaudessa jos harrastat urheilua ja samalla käytät Food for life -ravitsemusohjelmaa.
7. Onko pakko harrastaa liikuntaa ja kuntoilua, kun käytän Epic -ravitsemusohjelmia, tulosten saavuttamiseksi painonpudotuksessa?
Ei välttämättä. Seuraamalla selkeästi Food for life -ruokailusuunnitelmaa, painosi joka tapauksessa pienenee, mutta, jos sinulla on mahdollisuus harrastaa urheilua ja kuntoilua, tämä ehdottomasti vahvistaa vaikutusta ja tekee kehostasi terveen ja harmonisen. Voit aina kysyä meiltä, mitkä kuormat ovat sinulle sopivia. Kuntoiluohjaajamme antavat mielellään neuvoja.
8. Olen päättänyt yhdistää kuntoilun ja Food for life -ohjelman mukaisen ravitsemuksen, mutta en ole koskaan harrastanut urheilua tai kuntoilua enkä tiedä mistä aloittaa.
Ohjaajamme antavat aina mielellään neuvoja ja auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ohjelman ja jopa pitävät kokeilutreenejä kanssasi fyysisen kuntosi arvioimiseksi.
9. Miten nopeasti saan tuloksen käyttämällä Food for life -ravitsemusohjelmia?
Jokaisella henkilöllä painonpudotusprosessi tapahtuu yksilöllisesti, mutta useimmat asiakkaamme alkavat tuntea merkittävää laihtumista ja 10–15 päivän kuluttua ravitsemussuunnitelmien tiukasta noudattamisesta.
10. Kuinka monta pakettityyppiä tarjolla on?
Meillä on 4 pakettityyppiä: S, M, L, XL
11. Onko teillä jonkinlaisia yrityksille tarkoitettuja ravitsemusohjelmia ja -palveluja?
Kyllä, tietenkin, teemme yhteistyötä yritysasiakkaiden kanssa ja olemme valmiita tarjoamaan ruokailusuunnitelmaa, joka sopisi juuri yrityksellesi huomioon ottaen budjetin ja toivomukset.
12. Kuinka moniksi päiviksi on yksi paketti suunniteltu?
Yksi paketti on suunniteltu yhdeksi päiväksi.
13. Kuinka monta ateriaa yksi paketti sisältää?
S -paketissa on 4 ateriaa, М -paketissa on 5, L -paketissa on 6, XL -paketissa on 7 ateriaa.
14. Jos syön vain tuotettanne, pystynkö laihtumaan?
Kyllä, tietysti. Jos noudatat ateria-ajat, harrastat myös urheilua, niin painonpudotus ja hyvä mieliala on taattu sinulle.
15. Onko pakko laskea kaloreja laihtumiseksi?
Kyllä, on. Älä ole huolissasi, me teemme tämän puolestasi. Meillä kaikki kalorit on laskettu.
16. Saanko korvata ateriaa makeisilla?
Kyllä, saat, mutta sen takia, että makeiset ovat tyhjä ruoka, jonkin aikaa sitten ilmestyy voimakas ruokahalu ja elimistö tarvitsee ruokaa.
17. Miksi illalla ei saa syödä hiilihydraatteja?
Hiilihydraatteja voi syödä, mutta näin menetät painoa hitaammin kuin silloin, kun syöt proteiinipitoisilla illallisilla.
18. Kannattaako minun luopua pastasta, jotta laihtua nopeammin?
Ei kannata, parempi syö terveellistä pastaa durumvehnästä pienissä määrissä, noin nyrkin kokoisissa.
19. Kuinka usein menunne muuttuu?
Menumme muuttuu päivittäin.
20. Jos minä yleensä en syö keittoa, saanko sen sulkea pois?
Kyllä, ehdottomasti, vaan ilmoita tästä meille.
21. Voinko sulkea pois tiettyjä elintarvikkeita, jos minulla on allergia niille?
Kyllä, jos ilmoitatte tästä etukäteen meille, kokkimme ehdottomasti jättävät pois/ korvaavat/valmistavat ruokaa haluamallasi tavalla.
22. Onko mahdollista laihtua vain liikunnan avulla kiinnittämättä huomiota ravitsemukseen?
Jotta voit laihtua urheilun avulla, myös pitää syödä oikein. Elimistön ei pitäisi kärsiä ravintoaineiden puutteesta, ja sinulla pitäisi olla tarpeeksi voimia.
23. Kuinka tärkeää syödä oikein, jos harrastan liikuntaa?
Ruokavalio on tärkeä osa terveellisen elämäntavan ohjelmaa. Siksi ruokailu on 70 % saavutettaessa näkyvää tulosta, joko painonpudotuksessa, lihasten ylläpitämisessä tai lihasmassan kehittämisessä.
24. Sopiiko ravitsemusohjelmanne ammattiurheilijoille?
Kyllä, sopii XL-paketti, se sisältää 7 ateriaa ja 2400 kcal
25. Miten voin peruuttaa tilauksen?
Järjestelmän kautta tai puhelimitse 24 tuntia ennen toimitusta.
26. Mihin aikaan on mahdollista saada tilaukseni?
Klo 7.00 - 11.00, kuriiri saapuu paikalle +- 15 min
Toimitusehdot
Voit saada valmiita aterioita toimitettaviksi Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Toimitamme ilmaisia ​​ruokapaketteja pääkaupunkiseudun käytäviltä: Helsinkiin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisiin. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimitus tapahtuu lisämaksulla, laskemme erikseen etäisyyden mukaan. Toimitus lisämaksusta. Tilauksen käsittely jopa 3 päivää. Voit maksaa ruokavaliosta etukäteen tai ensimmäisen toimituksen aikana. Toimitus on maanantaista perjantaihin. Lauantai ja sunnuntai vapaana.
Käyttöehdot:
1. Ostaja suorittaa tavaran tilaamisen operaattorin kautta puhelimitse tai palvelusivuston kautta
2. Myyjä ei ole vastuussa Ostajan tilausta tehdessään toimittamien tietojen sisällöstä ja oikeellisuudesta.
3. Ostaja on täysin vastuussa tilauksen tekemisessä annettujen tietojen oikeellisuudesta.
4. Sopimuksen katsotaan tehdyksi siitä hetkestä, kun Myyjä on lähettänyt (lähettänyt) Ostajalle käteis- tai myyntitodistuksen tai muun Tavaroiden maksua vahvistavan asiakirjan.
5. Tavaroiden toimitusaika ostajalle koostuu tilauksen käsittelyajasta ja toimitusajasta.
6. Toimitetut tavarat siirretään Ostajalle ja Ostajan poissa ollessa - kenelle tahansa, joka on esittänyt kuitin tai muun asiakirjan, joka vahvistaa sopimuksen tekemisen tai Tavaroiden toimituksen, tai jonka valtuudet hyväksyä Tavarat ovat tilanteen selviä. Ostaja sitoutuu täten, että myyjällä on oikeus viivyttää tavaroiden toimittamista enintään 48 (neljäkymmentäkahdeksan) tuntia, jos myyjällä on olosuhteita, jotka objektiivisesti estävät häntä toimittamasta tavaroita ajoissa. Myyjä on velvollinen korvaamaan riittämättömän laadun tavarat mahdollisimman pian, kuitenkin joka tapauksessa enintään 5 (viisi) päivää Ostajan vaatimuksen päivämäärästä.
7. Ostajalla on oikeus muuttaa Tavaroiden toimitusaikaa, -paikkaa tai -osoitetta, ja Ostaja sitoutuu ilmoittamaan myyjälle Tavaroiden toimitusajan, -paikan tai -osoitteen muutoksesta viimeistään 36 (kolmekymmentäkuusi) tuntia ennen Tavaroiden tosiasiallista toimitusta.
8. Ostajalla on oikeus kieltäytyä toimittamasta tavaroita myyjän verkkosivustolle asetetussa tilauksessa määrättynä päivänä ja siirtää tavaroiden toimituspäivää toiseen päivämäärään, ja ostajan on ilmoitettava siitä myyjälle viimeistään 36 (kolmekymmentäkuusi) tuntia ennen tavaran tosiasiallista toimitusta tai muutoin Ostajan ei katsota hyväksyneen tavaroita.
9. Tavaroiden toimittamisesta kieltäytyessä Myyjä sitoutuu palauttamaan rahat, mutta enintään 75% (seitsemänkymmentäviisi prosenttia) Tavaroiden toimituksen ennakkomaksun määrästä. Lisäksi kaikki Ostajan ilmoitukset myyjälle tavaran muutoksesta, epäämisestä tai toimituksen siirtämisestä on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen: foodforlife.fi@gmail.com
10. Tavaroiden tahattoman katoamisen ja / tai vaurioitumisen riski siirtyy Myyjältä Ostajalle siitä hetkestä, kun Ostaja tai hänen edustajansa hyväksyy tavarat. Ostaja sitoutuu tarkistamaan tavarat saatuaan. Saatuaan Tavarat Ostajalla ei ole oikeutta esittää myyjälle Tavaroiden määrällistä ja laadullista turvallisuutta koskevia vaatimuksia.
11. Myyjä ei ole vastuussa, jos tavarat tulevat sopimattomiksi käyttötarkoitukseensa (syömiseen) ostajan syyllisyyden (syyllisyyden laiminlyönti) seurauksena, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, tavaran varastointiehtojen noudattamatta jättäminen.
12. Myyjä ei missään tapauksessa sitoudu korvaamaan menetyksiä, jotka aiheutuvat Ostajan käyttämästä Sivuston palveluista ja toiminnoista.
13. Myyjä ei takaa, että Sivusto- / mobiilisovelluksen käyttämissä ohjelmistoissa, palvelimissa ja tietokoneverkoissa ei ole virheitä ja tietokoneviruksia. Jos sivuston / mobiilisovelluksen käyttö johtaa tietojen menetykseen tai laitteiden vaurioitumiseen, Myyjä ei ole vastuussa tästä.